Szervezők

Kovács Zalán László

fesztiváligazgató

Kovács Zalán László – tubaművész
Kovács Zalán László tubaművész, többszörös nemzetközi versenygyőztes szólista, kamarazenész. A Zeneakadémia Doktori Iskoláján DLA tanulmányokkal szerzett abszulotóriumot, az ELTE Szociológiai Doktori Iskolájában pedig PhD képzésben vesz részt.  Számos hanghordozó, TV- és rádiófelvétel készült játékával. Több kiemelkedő kulturális és tudományos program létrehozása fűződik nevéhez.  Az Egressy Béni Művészeti Szakközépiskola és a Vienna Konservatorium Budapest zeneművészeti egyetem tubatanára.
www.kovacszalan.hu

Sipos József

vezető kommunikációs tanácsadó

Sipos József – kommunikációs szakember
Bölcsész, majd közgadasági egyetemi tanulmányai mellett újságírói képesítést is szerzett. Pályáját televíziós-rádiós szerkesztőként kezdte, és korán bekapcsolódott a hazai és nemzetközi marketing/reklám/pr tevékenységekbe. Részt vett a Rádio Danubius, valamint a Lintas Reklámügynökség alapításában. Később olyan nagyvállalatok, mint az Aegon, majd a MOL, az Allianz és az UniCredit ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Több nagyszabású rebranding fűződik a nevéhez, jelenleg első számú vezetők tanácsadójaként is folytat tevékenységet. Oktatási szakember-feladatokat a Corvinus, valamint  a Metropolitan (korábban Üzleti és Kommunikációs Főiskola) egyetemeken vállalt. Angolul és németül beszél felsőfokon. Nős, két gyermek édesapja.

Balla Timea

koordinátor

Balla Timea – rendezvényszervező
Balla Timea életének gyerekkora óta része a zene. A Szent István Zeneművészeti Szakközépiskola tuba tanszakán tanult, több zenekarban is játszott. Rendezvényszervezői pályafutása során több kulturális és sportrendezvény szervezésében és lebonyolításában vett részt (például: Kapolcska Program, Ntone Hungarian Open Mind Cup, HR Fest). A zene mellett a másik szenvedélye a kézműveskedés, saját alkotói kuckója a Mondala Műhely.

Dr. Tóth-Vajna Zsombor

Nemzetközi kapcsolattartó

Dr. Tóth-Vajna Zsombor – orgona- és csembalóművész, orvos
A régi billentyűshangszer-specialista és karmester Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar régizenész generáció kiemelkedő alakja. Tanulmányait a budapesti és amszterdami zeneakadémiákon végezte.
Mindemellett általános orvosi diplomát is szerzett a budapesti Semmelweis Egyetemen, ahol jelenleg PhD tanulmányokat folytat. Európa számos országában fellépett, így az Egyesült Államokban is. Szólistaként (négy billentyűs hangszeren játszik: csembaló, orgona, klavikord, fortepiano), karmesterként vagy különböző zenekarok continuo-játékosaként szerepelt.

Bácskai József

Szervező

Bácskai József

Önkormányzati és pénzügyi területről csatlakozott a szervezőkhöz. Több fesztivál lebonyolításában vett részt, többek között a Kapolcska Program, a HR Fest és az Ntone Hungarian Open Mind Cup Fesztiválon. A Bach Mindenkinek Fesztivál 2019-es eseményén önkéntesként segédkezett.

Erdélyi Zsófia

Szervező

Erdélyi Zsófia

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett, kulturális diplomácia specializációs nemzetközi tanulmányok mesterszakon 2017-ben. A Művészetek Völgye, a Kerekdomb Fesztivál, a Fesztivál Akadémia szervezői stáb tagjaként tevékenykedett, a Bach Mindenkinek Fesztiválon 2020-ban a templomi koncertek lebonyolításáért felel.

Hegedűs Tímea

Szervező

Hegedűs Tímea

A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett szociológiából alapdiplomát, majd szociálpszichológiai tanulmányokat folytatott a mesterszakon. Öt éve tagja a Művészetek Völgye Fesztivál szervező-csapatának, emellett képzőművészeket segít pályájuk elindításában. Munkássága alatt tapasztalt marketing és social media manager vált belőle.
Két hangszeren, zongorán és altfurulyán játszik.

Kőrösi-Gilicze Réka

Kommunikációs manager

Kőrösi-Gilicze Réka

Mondhatom, hogy az anyatejjel szívtam magamba a klasszikus zene szeretetét, hiszen református parókián élve akár zongorán, akár a “kertünkben levő” templomi orgonán gyakran játszottak családtagjaim is. Nagypapám sokszor zongorajátékával hívta össze a családot, hatásosabb volt, mintha szólt volna, hogy elkészült a vacsora. Bár nem zenei pályát választottam, úgy érzem, hogy kommunikációs területen jobban kamatoztathatom tálentumaimat, hiszen a kommunikáció- és tanító-diploma megszerzését követően kommunikációs vezető és szóvivő szakon is végeztem. Talán kevesen mondhatják el magukról a mai világban, hogy 12 évet töltöttek el egy munkahelyen. Hálás vagyok, hogy olyan csapatban dolgozhatom, mely inspirál és több, mint egy munkatársi közösség. Örömmel tölt el, hogy jó ügyekért dolgozunk együtt.