Szervezők

FesztiváligazgatóDSCF0351
Kovács Zalán László – tubaművész
Kovács Zalán László tubaművész, többszörös nemzetközi versenygyőztes szólista, kamarazenész. A Zeneakadémia Doktori Iskoláján DLA tanulmányokkal szerzett abszulotóriumot, az ELTE Szociológiai Doktori Iskolájában pedig PhD képzésben vesz részt.  Számos hanghordozó, TV- és rádiófelvétel készült játékával. Kiemelkedő kulturális és tudományos programok létrehozása fűződik a nevéhez.  Az Egressy Béni Művészeti Szakközépiskola és a Vienna Konservatorium Budapest zeneművészeti egyetem tubatanára.
www.kovacszalan.hu

Programvezető Pusztai Tímea
Pusztai Tímea – rendezvényszervező, közgazdász
A programszervezés számos területén gyűjtött már tapasztalatot, dolgozott szállodában, utazásszervező és rendezvényszervező cégnél. Figyelme egyre inkább az értékteremtő kulturális és közösségi programokra koncentrálódik, így az elmúlt években olyan Kárpát-medencei szintű, több ezer főt megmozgató programokat koordinált, mint az ifjúságvédelmet célzó, prevenciós Kontrasztkiállítás vagy a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó.

 

Operatív vezetőBalla Tímea
Balla Timea – rendezvényszervező
Balla Timea életének gyerekkora óta része a zene. A Szent István Zeneművészeti Szakközépiskola tuba tanszakán folytatta tanulmányait, több zenekarban is játszott. Rendezvényszervezői pályafutása során több kulturális és sportrendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vett (Ubikeklektik Összművészeti Fesztivál, Art Market Budapest, Margó Fesztivál, Ntone Sárkányhajó Fesztivál.) Rendszeresen tart kézműves foglalkozásokat a Bethlen Téri Színházban.

Sipos József magassabb dobozbanPR és kommunikációs vezető
Sipos József – kommunikációs szakember
Bölcsész, majd közgadasági egyetemi tanulmányai mellett újságírói képesítést is szerzett. Pályáját televíziós-rádiós szerkesztőként kezdte, és korán bekapcsolódott a hazai és nemzetközi marketing/reklám/pr tevékenységekbe. Részt vett a Rádio Danubius, valamint a Lintas Reklámügynökség alapításában. Később olyan nagyvállalatok , mint az Aegon, majd a MOL, az Allianz és az UniCredit ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Több nagyszabású rebranding fűződik a nevéhez, jelenleg első számú vezetők tanácsadójaként is folytat tevékenységet. A szakember oktatói feladatokat a Corvinus, valamint  a Metropolitan (korábban Üzleti és Kommunikációs Főiskola) egyetemeken vállalt. Angolul és németül beszél felsőfokon. Nős, két felnőtt gyermek édesapja.

Muzikológiai szakreferens
Tóth Endre – zenetörténész

tothendre12010-ben szerezte diplomáját a Zeneakadémia muzikológia szakán, majd az intézmény Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatójaként a táncházmozgalommal foglalkozott. Mindennapjait azonban nem a tudományos kutatás, hanem a zenei ismeretterjesztés iránt érzett elkötelezettsége határozza meg, így gyakran lehet vele találkozni Budapest legfontosabb hangversenytermeinek (Zeneakadémia, Müpa Budapest) műsorvezetőjeként, muzsikusokkal folytatott beszélgetések moderátoraként, továbbá rendszeresen kérik fel őt ismeretterjesztő előadások tartására is. Zenekritikusi munkásságáért 2015-ben megkapta a Müpa Budapest által alapított Hans Sachs Díjat.

VIP felelős
Pintér Kata – oboaművész
IMG_3205Pintér Kata oboaművész 2015-ben művész, 2016-ban pedig művésztanár diplomát szerzett a Zeneakadémián. A Magyar Állami Operaház művésze,  a Madách színház különböző produkcióiban rendszeresen közreműködő zenész. Neves karmesterekkel dolgozott együtt különböző hazai és külföldi zenekarokban, mint például Vladimir Ashkenazy, Medveczky Ádám, Kovács János, Takács-Nagy Gábor, Kesselyák Gergely. Több nemzetközi kamaraverseny díjazottja. Számos kamaraformáció tagja, mint például a Triola Fúvósegyüttes, vagy a Múzsák Triója.

Nemzetközi kapcsolattartóTóthVajnabyTóthÁgi
Dr. Tóth-Vajna Zsombor – orgona- és csembalóművész, orvos
A fiatal régi billentyűshangszer-specialista és karmester Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar régizenész generáció kiemelkedő alakja tanulmányait a budapesti és amszterdami zeneakadémiákon végezte.
Emellett általános orvosi diplomát is szerzett a budapesti Semmelweis Egyetemen, ahol jelenleg PhD tanulmányokat folytat. Európa számos országa mellett fellépett az Egyesült Államokban is, mint szólista négy billentyűs hangszeren (csembaló, orgona, klavikord, fortepiano) és karmesterként vagy különböző zenekarok continuo-játékosaként.

Kasza MónikaOnline referens
Kasza Mónika – Zeneakadémia hallgatója
Általános iskolában zongorán és trombitán kezdett tanulni. Középfokú tanulmányit a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában végezte kürt szakon, majd felvételizett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre. Jelenleg is ebben az intézményben folytatja tanulmányit. Szívesen muzsikál kamaraegyüttesekben, szimfonikus zenekarokban. Rendszeresen részt vesz szakmai kurzusokon.

.

Már Nóra Patrícia

Önkéntes
M
ár Nóra Patrícia – ELTE hallgatója
Már Nóra az ELTE angol-ének tanári MA képzésben vesz részt. A zene már gyerekkora óta jelen van az életében, ének-zene tagozatra járt 12 évig, így természetes volt, hogy ezt a területet választja a felsőoktatásban is. Több kórusban énekel rendszeresen, zongorán játszik már több mint 15 éve. Önkéntesként 2017-ben vett részt először a Bach Mindenkinek Fesztiválon, illetve szintén önkéntes segítő volt a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozón is.

Melis Kinga

Önkéntes
Melis Kinga – ELTE hallgatója

Melis Kinga alapfokú zenei tanulmányait az Erkel Ferenc Általános Iskolában illetve a Tóth Aladár Zeneiskolában végezte, jelenleg másodéves hallgató ELTE Zenei Tanszékén ének-zene és német tanár szakon.Tagja az Operaház Gyermekkórusának és a Magnificat Leánykarnak, amellyel több rangos kórusversenyen és zenei fesztiválon is részt vett.