Szervezők

Kovács Zalán

fesztiváligazgató

Kovács Zalán László – tubaművész
Kovács Zalán László tubaművész, többszörös nemzetközi versenygyőztes szólista, kamarazenész. A Zeneakadémia Doktori Iskoláján DLA tanulmányokkal szerzett abszulotóriumot, az ELTE Szociológiai Doktori Iskolájában pedig PhD képzésben vesz részt.  Számos hanghordozó, TV- és rádiófelvétel készült játékával. Kiemelkedő kulturális és tudományos programok létrehozása fűződik a nevéhez.  Az Egressy Béni Művészeti Szakközépiskola és a Vienna Konservatorium Budapest zeneművészeti egyetem tubatanára.
www.kovacszalan.hu

Balla Timea

koordinátor

Balla Timea – rendezvényszervező
Balla Timea életének gyerekkora óta része a zene. A Szent István Zeneművészeti Szakközépiskola tuba tanszakán folytatta tanulmányait, több zenekarban is játszott. Rendezvényszervezői pályafutása során több kulturális és sportrendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vett (Kapolcska Program, Ntone Hungarian Open Mind Cup, HR Fest) A zene mellett a másik szenvedélye a kézműveskedés, saját alkotó kuckója a Mondala Műhely.

Sipos József

PR és kommunikációs vezető

Sipos József – kommunikációs szakember
Bölcsész, majd közgadasági egyetemi tanulmányai mellett újságírói képesítést is szerzett. Pályáját televíziós-rádiós szerkesztőként kezdte, és korán bekapcsolódott a hazai és nemzetközi marketing/reklám/pr tevékenységekbe. Részt vett a Rádio Danubius, valamint a Lintas Reklámügynökség alapításában. Később olyan nagyvállalatok , mint az Aegon, majd a MOL, az Allianz és az UniCredit ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Több nagyszabású rebranding fűződik a nevéhez, jelenleg első számú vezetők tanácsadójaként is folytat tevékenységet. A szakember oktatói feladatokat a Corvinus, valamint  a Metropolitan (korábban Üzleti és Kommunikációs Főiskola) egyetemeken vállalt. Angolul és németül beszél felsőfokon. Nős, két felnőtt gyermek édesapja.

Dr. Tóth-Vajna Zsombor

Nemzetközi kapcsolattartó

Dr. Tóth-Vajna Zsombor – orgona- és csembalóművész, orvos
A fiatal régi billentyűshangszer-specialista és karmester Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar régizenész generáció kiemelkedő alakja tanulmányait a budapesti és amszterdami zeneakadémiákon végezte.
Emellett általános orvosi diplomát is szerzett a budapesti Semmelweis Egyetemen, ahol jelenleg PhD tanulmányokat folytat. Európa számos országa mellett fellépett az Egyesült Államokban is, mint szólista négy billentyűs hangszeren (csembaló, orgona, klavikord, fortepiano) és karmesterként vagy különböző zenekarok continuo-játékosaként.

Meszes Tímea

Budapesti szervező

Meszes Tímea
Gyerekkorában hárfázni vagy fuvolázni szeretett volna, de a szolfézstanára – akinek azóta is hálás -, a cselló tanszakra vette föl, ami után több mint 15 évig le sem tette hangszerét. Magyar és színháztörténet szakon végzett Veszprémben, emellett kommunikáció szakon PR-t, illetve drámapedagógiát tanult. Ötödik éve dolgozik egy színházban kulturális szervezőként. Munkájában azt szereti a legjobban, hogy lehetősége van színházat, kultúrát eljuttatni olyanokhoz is, akiknek erre nem volna lehetősége.
Úgy véli, minden ember életének igen fontos része a zene, még ha ez nem is tudatos. S hogy milyen műfaj vagy stílus áll valakihez a legközelebb, az sem feltétlenül az ízlésen múlik, netán azon, hogy az illető még sokféle zenét nem ismert meg. Tehát Bachot mindenkinek!

Sándor Flóra

Országos programszervező

Sándor Flóra
Klasszikus oboa szakon a Zeneakadémia és Hochschule für Musik Detmold hallgatója volt. Művész MA diplomáját 2018-ban szerezte. Jelenleg a BMC Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár munkatársa, valamint az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola tanára. Munkája mellett a Menedékház Alapítvány önkéntese, a családok átmeneti otthonában elő gyermekek számára szervez foglalkozásokat.

Schnelczer Tünde

Határontúli kapcsolatok

Schnelczer Tünde
A kultúra közelsége mindig fontos szerepet játszott az életében. 9 éves kora óta néptáncol. Először Felvidéken a Rakonca táncegyüttesben, majd Budapesten a Kertész Táncegyletben és a Szentendre Táncegyüttesben. A néptánc mellett hegedülni tanult.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem elvégzése után az Égtájak Irodánál, a Hagyományok Házában dolgozott, jelenleg egy kulturális központban teljesíti kulturális misszióját

Szabó Enikő Csenge

Szervező

Szabó Enikő Csenge

Először jogot hallgatott, majd Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kar  kommunikáció- és médiatudomány szakán fejezte be tanulmányait. Jelenleg A Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület keretien belül szocioterapeuta képzésre jár.  A művészeti ágakkal behatóbban önképzés során ismerkedett meg, meggyőződése, hogy ezeken keresztül önmagunkhoz is közelebb kerülhetünk,segítenek az önmegismerésben. A zene, a festés, a tánc, az irodalom képes gyógyító folyamatokat elindítani minden lélekben.